Coaching

WorklifebalanceHeb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Heb je behoefte om in vertrouwen met een ervaren coach te sparren naar jouw potentieel? Ben je op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Wil je meer impact en resultaat hebben in je organisatie of met klanten?

"Haal meer uit jezelf, collega's, je organisatie en je klanten"

Graag werken we met jou aan je unieke talenten en houden we je soms een confronterende spiegel voor. Samen werken we aan


Intervisie

Als je met anderen je uitdagingen deelt, ontdek je vaak dat anderen met dezelfde dingen worstelen. Met onze ervaring in het begeleiden van groepen faciliteren we professionals om zelf  antwoorden te vinden. Je leert vaardigheden toepassen voor jezelf en richting anderen over oplossingsgerichte aanpakken. Als onafhankelijke intervisiebegeleider begeleiden we o.a.


Vertrouwenspersoon

Door diverse opdrachtgevers worden we gevraagd om onafhankelijk aanspreekpunt te zijn voor directies, management, medewerkers en klanten. Omdat het op hebben van meerdere petten vaak het obstakel is het werkelijke verhaal in beeld te krijgen, helpen we als vertrouwenspersoon. De ervaring met Non Violent Communication, Mediation, Coaching en Intervisie helpt in het verdiepen van relaties, hart tot hart communicatie en het vinden van antwoorden waarmee iedereen weer met energie richting toekomst kan.


Opleidingsontwikkeling

Met onze ervaring in didactiek, trainingen, workshops en kennis van de markt en organisaties helpen we met het realiseren van innovatieve opleidingsprogramma's. De afgelopen 20 jaar hebben we een breed spectrum van programma's ontwikkeld in samenwerking met de beste partners:


Assessments

Met onze flexibele assessment tooling die we hebben ontwikkeld en enorme bibliotheek aan content, kunnen we in samenwerking met jou unieke maatwerk assessments samenstellen voor